ACHIZITII

ANUNT

“Confederatia Caritas Romania anunta prelungirea termenului de depunere a ofertelor în vederea achiziției de Servicii de reuniuni si conferinte organizate la hotel necesare desfasurarii activitatii „Atelier de dezvoltare organizationala” din cadrul proiectului “ONGuri mai puternice impreuna! Lobby şi advocacy pentru crearea de oportunităţi egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale în accesarea finanţărilor publice, număr de referinţă 2013/C.2_012, finanţat  prin  Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

Noul termen de transmitere a ofertelor este marti, 2 decembrie, ora 12.00.

Deschiderea ofertelor va avea loc marti, 2 decembrie, ora 13.00 la sediul Confederatiei Caritas Romania, Str. Washington, Nr. 38, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti.”

carte

INVITATIE - SERVICII DE TIPARIRE SI LIVRARE

Confederatia Caritas Romania, va invita sa transmiteti oferta Dvs. pentru "SERVICII TIPARIRE SI LIVRARE" Raport de Analiza Comparativa Romania-Norvegia, in cadrul proiectului “ONGuri mai puternice impreuna! Lobby şi advocacy pentru crearea de oportunităţi egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale în accesarea finanţărilor publice”, număr de referinţă 2013/C.2_012, finanţat  prin  Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

- AICI invitatia de participare care contine detaliile tehnice necesare prezentarii ofertei Dvs.

Oferta trimisă trebuie să includă atât oferta tehnică cât şi oferta financiară exprimată în lei cu TVA evidenţiat distinct.

DATA LIMITA DE PRIMIRE A OFERTEI 25.11.2014, ora 12.00.

Pentru informaţii suplimentare:

persoană de contact: Cristina Petian
telefon:  021.230.40.13, 0742.051.762

Modalitatea de trimitere: oferta se va trimite in plic inchis la adresa: Str. Washington, Nr. 38, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti.

Va multumim anticipat pentru oferta Dvs.

Declaratiile de participare pot fi descarcate accesand linkurile de mai jos:

DECLARATIE 1

DECLARATIE 2

INVITATIE - SERVICII DE REUNIUNI SI CONFERINTE ORGANIZATE LA HOTEL

spanofcontrolÎn vederea depunerii unei oferte pentru achiziția de SERVICII DE REUNIUNI SI CONFERINTE ORGANIZATE LA HOTEL necesare în cadrul proiectului “ONGuri mai puternice impreuna! Lobby şi advocacy pentru crearea de oportunităţi egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale în accesarea finanţărilor publice”, număr de referinţă 2013/C.2_012

Confederatia Caritas Romania vă invită să depuneți ofertă în vederea achiziției de Servicii de reuniuni si conferinte organizate la hotel necesare în cadrul proiectului “ONGuri mai puternice impreuna! Lobby şi advocacy pentru crearea de oportunităţi egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale în accesarea finanţărilor publice”finanţat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

1.

DATE PRIVIND ACHIZITORUL

Confederatia Caritas Romania, cu sediul in Bucuresti, Str. Washington, Nr. 38, sector 1, CUI 7426217.

Persoana de contact: Cristina Petian

Telefon fix: 021.230.40.13

Telefon mobil: 0742.051.762

2.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Achizitie SERVICII DE REUNIUNI SI CONFERINTE ORGANIZATE LA HOTEL (cazare, masa, sala de conferinta, pauze de cafea)

3.

CANTITATI

11 camere „Single” sau „Duble in regim Single” pentru 2 nopti

Servicii de restaurant pentru 11 persoane: 2 pranzuri + 2 cine + 3 pauze de cafea

1 Sala de conferinta cu capacitatea de minim 15 persoane

4.

CRITERII DE ELIGIBILITATE ŞI CAPACITATEA OPERATORULUI ECONOMIC

Ofertantul este o unitate de cazare tip Hotel de minim 3 stele, avand sala de conferinta si restaurant in incinta.

Ofertantul prezinta in original Declaratia privind eligibilitatea – Anexa 1

Ofertantul prezinta in original Declaratia de evitare a conflictului de interese – Anexa 2

Ofertantul prezinta Certificatul de inregistrare (CUI) in copie certificata „conform cu originalul”.

5.

SPECIFICATIILE TEHNICE ALE SERVICIILOR CE URMEAZĂ A FI ACHIZIȚIONATE

1. Cazare pentru 11 persoane in camere „Single” sau „Duble in regim Single”, cu mic dejun inclus, in regim hotelier de minim 3 stele pentru 2 nopti in perioada 10-12 decembrie 2014 (intrare in 10 decembrie, iesire in 12 decembrie)
  2. Servicii de restaurant si servire a mancarii:

-          Pranz format din antreu/supa + fel principal + desert + apa

-          Cina formata din antreu + fel principal + desert + apa

-          Pauzele de cafea vor contine: cafea, ceai, apa minerala/plata, patiserie dulce si sarata

1. 1 sala de conferinta cu capacitatea de minim 15 persoane, dotata cu mese, scaune, 1 videoproiector si 2 flipchart in zilele de 10 decembrie intre ora 15.00 si 19.30, 11 decembrie intre ora 9.00 si 19.30, 12 decembrie 9.00-12.00.

6.

TERMENE-LIMITĂ DE TRANSMITERE A OFERTELOR

DATA LIMITA DE PRIMIRE A OFERTEI 25.11.2014, ora 12.00.

Data limită de primire a solicitărilor de clarificări: 19.11.2014 ora 16.00 (acestea vor fi solicitate pe email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).

Data limită de transmitere a răspunsului la clarificări: 20.11.2014 ora 12.00.

7.

ADRESA LA CARE SE TRIMIT OFERTELE SI MODUL DE PREZENTARE AL ACESTORA

Oferta se va trimite semnata si stampilata in plic inchis la adresa: Confederatia Caritas Romania, Str. Washington, Nr. 38, Sector 1, Bucuresti, Cod 011796.

Plicul va avea mentiunile: OFERTA SERVICII DE REUNIUNI SI CONFERINTE ORGANIZATE LA HOTEL si A nu se deschide pana la data de 25.11.2014.

Oferta trebuie să includă atât oferta tehnică cât şi oferta financiară exprimată în lei cu TVA evidenţiat distinct.

8.

LIMBA IN CARE TREBUIE REDACTATE OFERTELE

Romana

9.

PERIOADA DE VALABILITATE A OFERTEI

20.12.2014

10.

DATA, ORA ȘI LOCUL DESCHIDERII OFERTELOR

25.11.2014, ora 14, la Sediul Achizitorului.

11.

CRITERIUL DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI

Pretul cel mai scazut

ALTE MENTIUNI

Ofertantul selectat se va supune aceloraşi reguli de verificare şi audit ca şi Achizitorul.

Declaratiile de participare pot fi descarcate accesand linkurile de mai jos:

DECLARATIE 1

DECLARATIE 2