Lobby&Advocacy

Lobby in domeniul asistentei sociale

Adocacy pentru drepturile persoanelor vulnerabile

comment  iconExperienta directa in furnizarea de servicii sociale a celor 10 organizatii Caritas, membre ale Caritas Romania, constitie o baza solida in activitatea de lobby. Datele si exemplele practice rezultate din interactiunea directa cu beneficiarii, din colaborarea cu autoritatile publice locale si cu alti parteneri sociali sunt utilizate in dezbaterile publice si in comunicarea cu ministerele si agentiile guvernamentale. citeste mai mult

take action iconCaritas este organizatia prezenta in 165 de tari de pe glob. In viziunea sa advocacy înseamnă să faca auzita vocea celor saraci si marginalizati, sa-i sensibilizeze pe cei puternici, influenti si bogati sa se aplece asupra suferintei semenilor lor si, in semn de solidaritate umana, sa ia decizii juste din punct de vedere social si sa orienteze o parte din resursele economice si financiare de care dispun catre cei mai vulnerabili. citeste mai mult

line break

Citeste si despre alte actiuni Caritas Romania

campanii

evnimente

Fii la curent cu ultimele evenimente organizate de Caritas Romania si de Organizatiile Membre. vezi mai mult

emergency

lobbyIncercam sa ne influentam pozitiv politicile sociale atat la nivel national, cat si european. vezi mai mult

retele internationale 2

Vezi retelele europene si internationale in care activeaza Caritas Romania pentru membri sai. vezi mai mult

capacity building

Lobby si Advocacy