Parteneri

sigla Caritas Alba IuliaCaritas Alba Iulia

Obiectivele organizatiei Caritas Alba Iulia sunt: promovarea de concepte şi orientări în politica socială, reintegrarea celor săraci şi marginalizaţi în societate, fără deosebire de naţionalitate, religie, rasă, sex sau convingeri politice,dezvoltarea comunitară,cooperarea cu autorităţile locale, naţionale şi cu alte organizaţii naţionale şi internaţionale, asigurarea unui potenţial uman calificat şi motivat,redarea demnităţii umane fiecărei persoane.Serviciile sociale oferite de organizatie se adreseaza copiilor si tinerilor, persoanelor cu dizabilitati, familiilor nevoiase, varstnicilor si voluntarilor. Anual, Caritas Alba Iulia deruleaza programe de ingrijire la domiciliu, de asistenta familiala, contribuie la dezvoltarea voluntariatului si a comunitatii, ofera sprijin in caz de calamitati si asistenta pentru copii, persoane cu dizabilitati, comunitati de rromi. Activitatea organizatiei se deruleaza in 9 judete din regiunea centru a Romaniei (Covasna, Harghita, Brasov, Sibiu, Hunedoara, Alba, Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud)

www.caritas-ab.ro


 

caritas satu mare2Caritas Satu Mare

Organizatia Caritas Satu Mare ofera o gama variata de servicii sociale adresate persoanelor in nevoie. Organizatia administreaza centre de resurse pentru integrare sociala si profesionala, cantine sociale, centre de zi pentru scolari si prescolari, un birou de prevenire si consiliere antidrog, centru de resurse pentru persoane cu dizabilitati, centru de integrare prin terapie ocupationala, centre de ingrijire la domiciliu, camine si centre pentru varstnici. De asemenea, centrul de voluntariat inaugurat in 2002 este un succes, reunind in prezent 4191 de voluntari care au participat la actiuni si evenimente ce au contribuit la dezvoltarea comunitatii. Organizatia isi desfasoara activitatea in judetele din Nordul si Nord-Vestul Romaniei.

www.caritas-sm.ro


 

Logo Caritas NorgeCaritas Norway

Caritas Norway este o organizatie neguvernamentala inspirata din misiunea si viziunea Bisericii Catolice. Organizatia si-a pus bazele in 1952 si uneste in prezent 37 de parohii catolice din Norvegia. Principalele obiective ale organizatiei sunt: derularea programelor de sprijin ale tarilor sarace, promovarea drepturilor umane, colaborare si interventie in situatii de urgenta, la nivel international. De asemenea, Caritas Norway face apel catre catolicii de pretutindeni sa fie solidari cu cei nevoiasi si sa contribuie la reducerea fenomenului injustitiei sociale si a efectelor saraciei. Programele derulate de organizatiei se adreseaza refugiatilor, imigrantilor, copiilor si celor varstnici.

www.caritas.no


adv sigla

Fundatia Alaturi de Voi

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania este o organizatie neguvernamentala, infiintata in februarie 2002 de catre Holt International Children’s Service USA, a carei misiune este incluziunea persoanelor seropozitive HIV si din alte grupuri vulnerabile. Sediul national al fundatiei este in Iasi, organizatia avand centre si in Constanta si Tg. Mures. Timp de peste 12 ani, ADV Romania a derulat 46 de proiecte/programe, cu finantarea unor organisme internationale, autoritati locale si din fonduri proprii. Programele fundatiei derulate la nivel local, regional si national, cat si la nivel transfrontalier/transnational, sunt in domeniul social, un accent deosebit fiind pus in ultima perioada pe dezvoltarea de structuri de economie sociala, in scopul incluziunii persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, organizatia ofera si un pachet de servicii directe pentru persoanele infectate cu HIV (si ele persoane cu dizabilitati). In paralel, a fost dezvoltata si componenta de lobby si advocacy pentru sustinerea sectorului ONG, promovarea si apararea drepturilor beneficiarilor directi – persoanele cu dizabilitati inclusiv HIV/SIDA si o componenta de asistenta pentru dezvoltare – acordata ONG-urilor din R. Moldova, Ucraina si Nigeria.

www.alaturidevoi.ro

 


Logo Fundatia PENTRU VOI

Fundatia Pentru Voi

Fundatia Pentru Voi este o organizaţie neguvernamentala care oferă servicii comunitare in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria Municipiului Timisoara si militeaza pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare. Misiunea organizatiei este de a creste calitatea vietii pentru persoanele cu dizabilitati de dezvoltare si familiile care le sunt alaturi. Filosofia organizatiei porneste de la faptul ca incluziunea este bazata pe credinta ca toti oamenii sunt egali si trebuie respectati si valorizati.Beneficiarii organizatiei sunt 200 de persoane adulte cu dizabilitati de dezvoltare si familiile acestora.

www.pentruvoi.ro

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Parteneri. Confederatia Caritas Romania
Joomla Templates by Wordpress themes free