2015 - Barometrul de opinie privind domeniul ingrijirilor la domiciliu

La sfarsitul anului 2013, am realizat un sondaj pe baza caruia am elaborat primul Barometru de opinie privind gradul de dezvoltare a serviciilor de îngrijire la domiciliu în România. Astfel, am aflat si am analizat opinia autorităţilor publice privind stadiul dezvoltarii serviciilor de îngrijire la domiciliu adresate persoanelor vârstnice și despre colaborarea cufurnizorii privaţi de servicii sociale non-profit (ONGuri). Dupa un an si 3 luni, timp in care am implementat o serie de activitati de informare si promovare a acestui domeniu, va contactam din nou pentru afla daca, in opinia  Dvs., au fost inregistrate progrese.

Chestionar Barometru pentru ONGuri

Chestionar Barometru pentru AUTORITATI

Vă rugăm să acordați 20 de minute pentru completarea chestionarului de mai jos, bifând (X) varianta de răspuns care corespunde opiniei Dvs și să îl returnați la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin fax la nr. 021 2304013 până la data de 15 mai 2015. Pentru detalii puteți suna la 0729812494.

Copyright 2012 2015 - Barometrul de opinie privind domeniul ingrijirilor la domiciliu. Confederatia Caritas Romania